Oznámení pro návštěvníky - Aktualizace s prvním říjnem

02.10.2019 18:35

Vážení návštěvníci,

toto, doufám spíše kratší, sdělení se týká menších změn v rámci fungování blogu jako takového a tedy je spíše záležitostí formální. Tak či onak, poslední zhruba rok a půl byla na hlavní straně anketa, kde jste mohli hlasovat o pravidelnosti přidávání příspěvků a ta trvala do včerejšího dne. Navzdory tomu, že jsem ji sám vytvořil a chtěl se jí držet, tak po většinu času jsem nedodržoval psaní článků a jejich zveřejňování v intervalu, který jste si pravděpodobně představovali. To je jedna z věcí, které se od začátku října budou měnit a tedy, že každý měsíc, počínaje tímto, se budu jako autor snažit vydat přinejmenších pětatřicet až pětačtyřicet různých příspěvků do veškerých rubrik na blogu. Jejich počet se může měnit v závislosti na okolnostech, ale tento limit bude minimum, které se do měsíce dodrží (až na měsíce prosinec, květen a červen - zde se počet může snížit kvůli školním aktivitám).

Dalším bodem je také stále práce na projektu Strážci času, která posunuje také životnost stránky Příběhy ztracené v čase (https://prehistoric-world7.webnode.cz/dinosauri-pribehy/) na dobu blíže neurčitou. Nicméně by neměla ovlivnit celkový chod blogu až na fakt, že někdy může být mezi příspěvky větší časová prodleva právě kvůli práci na některé z epizod.

Pro kompletnost a doplnění ještě přidám, že bude do nového roku zřízena nová rubrika na téma světové osobnosti paleontologie, geologie a jiných věd spřízněných s prehistorií této planety. Ačkoliv je v přípravě už od začátku srpna, tak její realizování zpomalily některé okolnosti z mého soukromí. V neposlední řadě se změní ráz stránky Základy systematiky, kde nebudou přibývat články do rubrik zaměřených pouze na určitou skupinu organismů, ale jednotlivé čeledi nebo větší skupiny budou vybírány náhodně nebo na základě Vaší volby.

Snad je tedy toto menší shrnutí změn pro Vás přehledné a změny samotné uvítáte, sám za sebe musím říct, že doufám v lepší pojetí celkového rázu blogu hlavně kvůli Vám. Pokud byste měli jakékoli dotazy, můžete mě kdykoliv kontaktovat a já se budu snažit, co nejdřív odpovědět. Děkuji za pozornost


Autor blogu,

Martin Kabát